This Studio Comed Out Of Shop Store


92
92 points

And now it’s home suitable for a fairy tale.

A California couple decided to move east and keep this study in Tyringham, Massachusetts. Decades ago, it was a study of another kind.

In the 1920s, a local sculptor converted his backyard silo – originally purchased as grocery store gear – into a place where he could perfect his craft.

Large mill windows let in a lot of natural light for him to create. Today, that same light casts an ethereal glow over the second-floor bedroom.

Along the spiral staircase, a wooden stove and vintage decoration give the first floor a charm of a bygone era.

The two-story studio sits just behind Santarella, an apartment affectionately called Tyringham Gingerbread House – apt because it looks like a fairy tale.

The 450-square-foot home has one bedroom and one bathroom, and unique features such as Gothic doors and a resurfaced barn.

Today the couple describes the studio as a sculpture in itself. We think the sculptor would agree.

Related:


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *